Tortola
Door: Nina
Blijf op de hoogte en volg Nina
28 December 2007 | Puerto Rico, Guaynabo
Aankomende week lekker zeilen rond Tortola, en als ik terug kom beginnen de 'echte' activiteiten.. Heb daar ook wel erg veel zin in. Er bieden zich steeds meer mogelijkheden aan, dus ik zal het nog druk krijgen;)
Ik wens iedereen 'n gelukkig nieuwjaar en tot over 'n week..
Kus
P.s. Mijn mobiel doet 't trouwens wel hier, ook heb nog nog 'n lokale mobiel: 001-787-404-8768 (dus berichtjes met oud & nieuw zijn welkom;) haha)
28 December 2007 - 14:47
Margrethe:
Have fun! -
28 December 2007 - 15:18
Stef:
Leuk nien, je verhalen klinken allemaal erg goed! Echt tof van je dat je t allemaal hebt doorgezet en nu echt in je eentje van alles gaat verkennen, natuurlijk wel met een hoop leuke mensen om je heen, die je ook ene beetje in de gaten kunnen houden.
Ben benieuwd naar al je andere verhalen.
Jij ook een hele fijne jaarwisseling!
kus stef -
29 December 2007 - 17:54
Oma, Fieke ,Jojo +++:
halo nina ,te gek dat je het zo leuk vindt en maar lekker zeilen!!!! En de groeten aan de fam. En ook een super goed te gek nieuw jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
30 December 2007 - 20:50
Rian:
nien!
echt leuk om ff een berichtje van je te lezen! Ik kom net terug uit Parijs was zoo mooi! Ik wil je een hele fijne jaarwisseling wensen en we moeten ECHT snel skypen!
dikke zoen Rian -
30 December 2007 - 21:00
Rian:
owja, ik wil meer foto's zien! haha
kusje! -
31 December 2007 - 12:14
Marlo:
He Nina,
Leuk te horen dat het goed met je gaat daar overseas! Alvast een fijn en super goed 2008! Maak er een leuk feestje van! (ga ik ook doen!)
Liefs,
Marlo -
31 December 2007 - 14:50
Fred:
nina alvast een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!
fijne avond!
x fred -
02 Januari 2008 - 11:39
Ellis:
Hey Nien!
Ik had je een smsje gestuurd maar blijkbaar had ik het naar een verkeerd nummer gestuurd, dus nog bij deze: Een heel mooi, gelukkig, gezond, liefdevol en gezellig 2008 toegewenst!
Kus Ellis -
02 Januari 2008 - 16:23
Menno En Kees:
Nou, nou, nou. bofkont.
Ons een beetje lekker maken hier in het koude en troosteloze nederland. Alhoewel het vandaag best mooi weer was. Natuurlijk ook jij de allerbeste wensen en alle goeds, geluk en gezondheid in dit nieuwe jaar. Maak er iets moois van.
Menno en ik hebben oud/nieuw met een select groepje gevierd in de stad. Het was erg gezellig. Lekker gegeten en gedronken en om 2.30 naar bed. Dat ben ik niet meer gewend dus ik ben aan het bijkomen.
Heel veel groeten vanuit rosmalen en tot een volgende keer.
xxxxxx
Menno en Kees